Bel ons!
Verkoop & Info
  03/292.67.67
Ma-Vr 10:00 tot 17:00
Boekhouding
  03/292.67.65

 

Adressen
Burelen & Showroom
  Monnikenhofstraat 298
2040 Antwerpen

 
Magazijn
  Kerkstraat 115
2940 Hoevenen
Onze Merken
Bekijk ons volledig overzicht.

Over Ons

Als U op zoek bent naar professioneel licht en geluid dan zit U op de juiste plaats. Via deze infopagina willen wij meer informatie verstrekken over het scala aan diensten die wij U kunnen bieden.

Solidis is een firma die zich richt op de verkoop van pro audio en licht. Als jong dynamisch bedrijf proberen wij U in deze beperkte markt alle belangrijke producten en merken aan te bieden. Daarnaast staan ook het geven advies, het aandragen van oplossingen en het leveren van een uitstekende service centraal in onze doelstellingen. We wegen de beste prijzen af en proberen zo goed mogelijk aan te kopen, we zijn niet bang om wereldwijd aan te kopen.

Proberen wij ons uit te spelen als grote concurrent? Neen! Je kan concurreren met de laagste prijzen... maar je kan niet concurreren met service en kwaliteit. Die geven wij er wel bij!

Gaan we voor de scherpste prijs? Ja! Maar wel met een goede naservice inbegrepen... en die krijg je niet overal. Aarzel dus niet ons te contacteren. Wij willen U op het einde van de rit de beste prijs geven, inclusief service! En dat is een scherpe prijs!

Alle producten in ons vaste gamma worden U op de site aangeboden. Onze online winkel biedt U de mogelijk snel te kopen, na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij ervoor dat alles snel klaar staat of wordt besteld. Wenst U echter een bezoekje aan onze winkel? Dat kan vrijblijvend tussen onze openingsuren, maandagavond op afspraak.

Prijzen en info onder voorbehoud. BTW 21% inclusief.
Divisie van SMITS BELGIUM EZ. BTW BE 0820.253.774